Pintaputkitukset

Teemme lämmitys- ja käyttövesiputkiston saneeraukset laadukkailla materiaaleilla edullisesti, nopeasti ja siististi.

Ota yhteyttä


Tule käymään myymälässämme, laita meille sähköpostia tai soita - palvelemme mielellämme!

Pintaputkitukset sujuvat meiltä kymmenien vuosien kokemuksella.

Omakotitalon pintaputkitustarve tulee yleensä vastaan kun talon ikä lisääntyy, joten asiaan kannattaa paneutua. Vanha ehjä ja vuotamaton putkisto on merkki oikein tehdystä työstä, mutta jos putkistolla on ikää 30-50 vuotta, niin vuotoriskit kasvavat ja vakuutusten kattavuus vähenee, joten putkisto alkaa olla uusimisen tarpeessa.

Jos putkistossa on ollut vuotoja, niin vaihdon tarpeessa voivat olla jo 20-30 vuotta vanhat putkistotkin. Remonttia ei kannata pelätä, eikä asian kanssa yleensä ole syytä hätäillä. Harkitsematta ei kannata laittaa nimeään ensimmäiseen paperiin - tarjous ei välttämättä ole edullisin ja järkevin. Suosittelisinkin aina keskustelemaan remontista myös paikallisen tutun lvi-osaajan kanssa.

Pintaputkitus kestää normaalisti 3-10 päivää, riippuen uusitaanko pelkkä käyttövesiputkisto, vai myös lämmitysputkisto. Työt pyrimme tekemään aina niin, että käyttövesi- ja lämmityskatkot olisivat mahdollisimman lyhyitä, ja kylmä käyttövesi olisi aina iltaisin käytössä, jolloin talossa voi asua putkiremontinkin aikaan. Talvi ja kevät ovat itse asiassa oivaa aikaa teettää putkiremontteja!


Siisti jälki, sujuva urakka ja kohtuullinen hinta ovat ehdottomia valttejamme.Yhteistyökumppaneitamme

Laadukkailla tuotteilla varmistamme laadun ja varman toiminnan vuosiksi eteenpäin.