Erinomainen hyötysuhde ja edulliset käyttökustannukset

Erilaiset lämpöpumput (maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput) ovat yleistyneet huimaa vauhtia. Takaisinmaksuaika on lyhyt ja pumppu jauhaa säästöä pitkään.

Ota yhteyttä


Tule käymään myymälässämme, laita meille sähköpostia tai soita - palvelemme mielellämme!

Me asennamme kaikki lämpöpumput vuosien kokemuksella.

Käytämme vain tunnettujen valmistajien laatutuotteita, jotta voimme mennä lopputuloksesta takuuseen.

Valikoimastamme löytyy lähes jokaiseen kohteeseen sopiva lämpöpumppu. Ilmalämpöpumpuista suosittuja merkkejä ovat olleet Mitsubishi ja Gree, kun taas maalämpöpumppupuolella ylivoimaisesti suosituin on ollut Nibe. Ilma-vesilämpö on kasvattanut suosiotaan pienissä omakotitaloissa vuosi vuodelta ja niissä menevimmät merkit ovat Nibe ja Mitsubishi. Luottamuksenosoituksena lämpöpumpputekniikkaan olemme itsekin asentaneet kiinteistöömme (öljyn rinnalle) Niben ilma-vesilämpöpumpun ja Mitsubishin ilmalämpöpumpun. Niitä voi muuten käydä katsomassa aina liikkeemme aukioloaikoina - samalla voimme keskustella sinunkin tarpeestasi!


Lämpöpumppujen suosio on kasvanut huimasti ja syyt ovat ymmärrettäviä - järkevän kokoisella alkuinvestoinnilla pääsee käsiksi suuriin säästöihin.


Lämpöpumpun asentaminen kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Me asennamme kaikki lämpöpumput vuosien kokemuksella.Yhteistyökumppaneitamme

Laadukkailla tuotteilla varmistamme laadun ja varman toiminnan vuosiksi eteenpäin.